Shopping Cart

You have 0 items

Damesfietsen 2015

Posted by Matrabike on May 15, 2015  /   Posted in Damesfietsen Blog

Damesfietsen 2015

Damesfietsen heb je in allerlei typen en maten. Ieder jaar komen er nieuwe trends en modellen bij. Damesfietsen 2015 gaan van sportieve modellen tot comfortabele elektrische fietsen. Luxe en eenvoud staan hierin voorop.

De elektrische fiets

Elektrische fietsen worden steeds populairder en zullen ook in 2015 veel op de markt komen. Naast het eigen merk zet Matrabike ook merken zoals Cross, Ideal en Silent Force. Je hebt elektrische damesfietsen met middenmotor, vooraandrijvingen en natuurlijk verschillende wattages.  Matrabike richt zich in 2015 op de voorwielmotor. De voorwielmotor heeft een aantal belangrijke voordelen boven andere systemen. Hij is stiller, past beter in het design van een fiets, heeft de mogelijkheid van vrijloop, is makkelijk te onderhouden en is kostentechnisch interessant. Daarom is een elektrische fiets met voorwielmotor de beste optie voor het vlakke Nederland.

Maar ook eenvoudige modellen als beachcruisers en de omafiets blijven natuurlijk populair. Deze worden uitgevoerd in allerlei mogelijke kleuren en dessins. Wat je ook wilt er is voor ieder wat wils.

Comments are closed.